Over ons

 

Al meer dan 15 jaar zijn wij, Jacco en Peter, werkzaam in de interieurbouw. Het leggen van laminaatvloeren is daarbij een veel voorkomende klus. Ook werken wij aan interieurs van boten en caravans waarbij een strakke afwerking zonder naden gewenst is.

Het afwerken van interieurs wordt veelal gerealiseerd met plakplinten en lijsten die gemaakt zijn van stugge materialen zoals MDF en hout al of niet voorzien van een papieren laag. In ruimtes waar schoongemaakt wordt met een vochtige doek is deze standaard MDF of houten plint lastig of zelfs niet goed toepasbaar. Door de stugheid van de bestaande plakplint is deze nauwelijks bewerkbaar en kan de bestaande plint alleen recht aangebracht worden. In praktijk lopen veel muren en wanden niet perfect recht en ontstaan er kieren.

We zochten op de markt naar een flexibele plakplint die in ons werk zou kunnen helpen. Deze bleek er niet te zijn en toen zijn we de ideale Flexplint zelf gaan ontwikkelen.

De plint moest flexibel genoeg zijn om bol- of holstaande muren gemakkelijk te kunnen volgen. Oprolbaar zijn, zodat hij makkelijk meegenomen kan worden in de bus. Gemaakt van een mooie kunststof met de juiste look en feel maar dus ook toepasbaar in vochtige ruimtes. Op langere lengtes verkrijgbaar zodat je zo min mogelijk onderbrekingen hebt.

De ontwikkeling van de ideale Flexplint heeft enkele jaren geduurd. We hebben de plinten uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat we een perfecte kwaliteit kunnen leveren. Het resultaat mag er zijn. We hebben een plint die aan alle wensen voldoet en bovendien vanwege de unieke eigenschappen door ons is gepatenteerd. De Flexplint is geschikt voor alle interieurs, ook in boten en caravans waarin vaak met ronde vormen gewerkt wordt. Bovendien is de Flexplint prijstechnisch zeer concurrerend met de conventionele plinten.

De Flexplint is nu alleen nog leverbaar in de kleuren wit en zwart. De komende tijd gaan we ons richten op de ontwikkeling van houtdessins zodat de Flexplint nog beter kan worden afgestemd op het interieur.