Werkwijze

1 / 5


Stap 1. Kies de kleur en het aantal meters


Kies de gewenste kleur en bestel de totale benodigde meters Flexplint. Houd er rekening mee dat Flexplint wordt geleverd op rollen van maximaal 10 meter, wat de gebruiksvriendelijkheid bevordert. Tot 10 meter ontvang je ook eenvoudig in de brievenbus.
2 / 5


Stap 2. Ontvang jouw Flexplint


Bij ontvangst ontvang je de Flexplint op een rol. De buigzaamheid van de Flexplint maakt het mogelijk om een aanzienlijke lengte plint compact te vervoeren. Laat de Flexplint gedurende 24 uur op kamertemperatuur acclimatiseren voordat je deze gebruikt.
3 / 5


Stap 3. Op maat maken van de Flexplint


De Flexplint kan op maat worden gesneden met een stanleymes, keukenschaar of plintenschaar, wat resulteert in een strakke en fraaie afwerking. Controleer voor het aanbrengen of de maat van de geknipte Flexplint overeenkomt met je wensen.
4 / 5


Stap 4. Maak de ondergrond schoon (vetvrij)


Voor een optimaal resultaat is het essentieel om de ondergrond schoon en vetvrij te maken voordat je de Flexplint aanbrengt. Dit zorgt voor een betere hechting van de tape onder de Flexplint. Een stevig vastzittende Flexplint zorgt voor een fraaiere afwerking en een langere levensduur.
5 / 5


Stap 5. Leggen van de Flexplint


Plaats het op maat gesneden stuk Flexplint ondersteboven op de gewenste locatie. Verwijder de beschermfolie van de tape en positioneer de Flexplint. Druk de Flexplint over de gehele lengte stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed contact maakt met de ondergrond.