Werkwijze

1 / 5


Stap 1. Kies de kleur en het aantal meters


Kies de kleur en bestel het aantal totale meters flexibele plint dat je nodig hebt. Zorg ervoor dat de Flexplint op kamertemperatuur is voor gebruik. Let op de Flexplint wordt geleverd op een rol van maximaal 15m om de gebruiksvriendelijkheid te garanderen.
2 / 5


Stap 2. Ontvang jouw Flexplint


Je ontvangt de Flexplint op rol. De flexibiliteit van de Flexplint maakt het mogelijk groot aantal meters plakplint compact te vervoeren.
3 / 5


Stap 3. Op maat maken van de Flexplint


De Flexplint kan op maat gemaakt worden met een stanleymes, keukenschaar of plintenschaar. Daardoor krijgt de Flexplint een strakke ligging en een mooi eindresultaat. Controleer voor het leggen of de maat van de geknipte Flexplint kloppend is.
4 / 5


Stap 4. Ondergrond prepareren


Het is belangrijk dat alvorens het leggen van de Flexplint de ondergrond goed schoon en vetvrij gemaakt wordt. Door het goed prepareren van de ondergrond blijft de tape die onder de Flexplint zit beter plakken. Het beter vastzitten van de Flexplint resulteert in een mooiere afwerking en een langere levensduur.
5 / 5


Stap 5. Leggen van de Flexplint


Leg het op maat gemaakte stuk Flexplint ondersteboven op de plek waar deze gelegd moet worden. Haal de beschermfolie van de tape af en draai de Flexplint om in positie. Druk over de gehele lengte de Flexplint goed aan zodat deze zeker overal contact maakt met de ondergrond.