Verzenden en Retourneren

1 Verzenden 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging én het retourformulier. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum ontvang je een e-mail met hierin jouw Track & Trace-code.

Bestellingen ontvangt u binnen 5 werkdagen. 

2 Retourneren 

Wij vinden het jammer wanneer het product niet helemaal is wat je verwacht, maar je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. 

Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt.

Het retourformulier kan je hier downloaden. Lukt het niet om het retourformulier te printen? Voeg dan aan jouw retourpakket een papier toe met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen, de reden van retour en of je de artikelen zou willen ruilen voor een andere maat.

 

Retourneren via PostNL

Voeg het retourformulier toe aan je bestelling en verstuur het pakket op eigen kosten naar het volgende adres:

Flexplint By JP Solution

Willem de Zwijgerstraat 48

3043VE Rotterdam

Nederland

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed. Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

 

België en Duitsland

Als je in België woont en je de (gedeeltelijke) bestelling wilt retourneren, kun je een mail sturen naar info@flexplint.nl onder de vermelding van jouw ordernummer. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. Voeg aan de retourzending altijd een ingevuld retourformulier of een los briefje toe met daarop je naam, ordernummer, items die retour komen, reden van retourneren en/of de maatomruiling. Het retourformulier kan je vinden bij je bestelling of is hier te downloaden. Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om een verzendbewijs met Track & Trace-code en bewaar deze goed. Indien wij het pakketje in Nederland ontvangen hebben, krijg je hier een bevestiging van.

 

De retourvoorwaarden

Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden;

Het te retourneren item dient ongebruikt te zijn;

Het te retourneren item moet nog voorzien zijn van de aangehechte tape en verpakt worden in de originele verpakking;

Het te retourneren item bevat geen gebruikssporen;

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

 

3 Ruilen

Vind je je ontvangen item goed, maar niet de juiste kleur? Geen probleem! Je kunt op het retourformulier, die als bijlage is toegevoegd aan de bevestigingsmail, vermelden welk item je wil ruilen en voor welke kleur. Indien voorradig zullen wij jou het nieuwe product toesturen. 

 

4 Terugbetaling

Via de Track & Track-code kun je volgen of jouw retourzending is aangekomen in ons magazijn. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling. 

 

Bewaar altijd de Track & Trace-code van jouw retourzending. Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk, dus vermeld dit goed op het retourformulier of een los papiertje. Als de retourzending naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, moet alsnog verzorgd worden dat het pakket op het juist adres aan komt om de retour te verwerken.